Parket kopen in Coevorden

Meijer Parket: is gevestigd in de Krim / Slagharen

Wilt u kwaliteitsparket kopen in Coevorden? Kies dan voor Meijer Parket. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van parket, onderhoud (zoals schuren en lakken of oliën parketvloeren), renovatie, adviezen en service en dit tegen gunstige voorwaarden en natuurlijk de juiste prijs. U kunt ons aanbod bekijken in onze showroom en wanneer u niet meteen een keuze kunt maken mag u altijd vrijblijvend enkele stalen meenemen naar huis.
Wij geloven dat een parketvloer een aanschaf is voor het leven. De werknemers van Meijer Parket gaan daar zorgzaam mee om. Als professionele en ervaren parketteurs plaatsen wij de vloer op correcte wijze en kunnen wij met onze jarenlange kennis (sinds 1981) uw vloer van goed onderhoud voorzien. Kijk snel op onze website verder voor meer informatie.

Ga naar een specialist om uw parket te kopen
Als parketspecialist in Coevorden gebruiken wij de allerbeste materialen die voor installatie goed geïnspecteerd worden. Wij werken enkel met kwaliteiteitsmerken zoals o.a. Lorraine, Kährs, Teka, Beter hout en Selectwood vloerdelen met goede bewezen garantievoorwaarden. Daarnaast heeft Meijer Parket ook een ruim assortiment in authentieke vloeren zoals: DiLegno, Chapel, Cathadraal en Hertog vloeren. Zo kunt u het beste parket kopen in Coevorden voor jarenlang plezier!

Waarom kiezen voor Meijer Parket?

  • 3 jaar garantie op het materiaal en het goed liggen van de vloer
  • Aangesloten bij het VPL ( Vereniging van Parket Leveranciers )
  • Extra zekerheid en waarborg
  • U kunt bij ons rekenen op een betrouwbaar advies

Neem snel contact op voor meer informatie

Bij Meijer Parket kunt u terecht voor deskundig advies en snelle levering. Wij zorgen voor maatwerk en goede klantenservice. Wij stellen hoge eisen aan ons product want een parketvloer moet van hoge kwaliteit zijn om u jarenlang van dienst te zijn. Neem gerust contact op middels on contactformulier.